Gordijnen, Vitrage en Inbetween

Overgordijnen: Overgordijnen zijn zware, dichte gordijnen die vaak worden gebruikt voor privacy, isolatie en verduistering. Ze komen in verschillende stijlen, kleuren en stoffen en zijn ideaal voor slaapkamers en woonkamers. 

Vitrage: Vitrage, ook bekend als voile gordijnen, zijn lichte, transparante gordijnen die dienen om natuurlijk licht binnen te laten terwijl ze privacy bieden. Ze voegen een zachte uitstraling toe aan een ruimte en zijn vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen. 

Inbetween Gordijnen: Inbetween gordijnen vallen tussen overgordijnen en vitrage. Ze zijn semi-transparant en bieden een balans tussen privacy en lichtinval. Inbetween gordijnen zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en worden vaak gebruikt in eetkamers en keukens.

Plooi soorten

Ontdek onze diverse plooi soorten voor raambekleding. Van de elegante vlinderplooi tot de moderne waveplooi en de strakke platte plooi, wij bieden een scala aan opties om jouw gordijnen een unieke uitstraling te geven. Elke plooi heeft zijn eigen karakter en esthetiek, vraag ons gerust om advies om de perfecte keuze te maken voor het verfraaien van jouw interieur. 

Dit is de kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.